Evenimente

Seară Bănățeană și prânz cu purcel la proțap la terasă, la un restaurant tradițional din centrul Timișoarei

Un restaurant tradițional românesc din centrul de business al Timișoarei, cea mai dezvoltată zonă din punct de vedere al mediului de afaceri și de timp liber, organizează în weekend două evenimente ce nu trebuie ratate de către fanii mâncărurilor bune și a muzicii de calitate.

RETIM

Sâmbătă seara, restaurantul Ana Lugojana din Iulius Town organizează un eveniment dedicat bucatelor alese și muzicii tradiționale de calitate. Seara Bănățeană începe la orele 17, iar pe lângă mâncarea delicioasă preparată la restaurant, mesenii vor avea parte de muzică de calitate oferită de către Camelia Mituțescu, Mihaela Pașca și formația Doru Țăranu.

Fidelity by Iulius Mall

“Weekendul acesta avem reducere 10% la toată consumația, asta pentru că este Black Friday. Sâmbătă avem Seara Bănățeană, mâncare tradițională și muzică populară. Duminică la prânz avem un purcel la proțap. Recomandăm ca lumea să își facă rezervare, pentru a se putea bucura împreună cu familia de un weekend de-a dreptul special”, ne-a declarat Alin Dogaru, administratorul localului.

Duminică, petrecerea continuă la prânz, când pe terasa restaurantului va fi organizată o masă cu purcel la proțap. Pentru ambele evenimente este nevoie de rezervare, iar certificatul verde este obligatoriu pentru cei care doresc să participe la cele două mese întinse.

Pentru rezervări, sunați la 0726 979 219. Restaurantul Ana Lugojana se află la Iulius Town, Piața Consiliul Europei, corp L la parter.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns