Evenimente

Se caută cele mai inovatoare idei de afaceri din Banat

Cele mai tari idei de afaceri din Banat sunt căutate în cadrul unei noi ediții a evenimentului Innovation Labs. Ediția cu numărul 10 a celui mai mare program de preaccelerare din România începe cu acest eveniment, în Timișoara.

RETIM

Innovation Labs este un program național de preaccelerare pentru start-up-uri, care te poate ajuta să convertești idei de afaceri în prototipuri. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre program sau ești deja dornic să participi la el, atunci acest IdeaJam este o oportunitate uimitoare pentru tine.

Fidelity by Iulius Mall

Ce se va întâmplă la acest eveniment?

– vei avea ocazia să-ți prezinți ideea de afaceri în fața unui juriu care vă va oferi feedback constructiv;

– dacă ai o idee, dar nu ai o echipă, să știi că se pot întâmpla lucruri uimitoare atunci când oamenii se reunesc, chiar și într-un mediu virtual. Cine știe, poate îți vei întâlni viitorii coechipieri chiar acolo, la eveniment;

– avem câteva premii tehnologice interesante pentru cele mai bune idei și propuneri;

– vei avea o șansă reală de a-ți perfecționa ideea înainte de a te înscrie la prima etapă a programului – Hackathonul din martie.

Așadar, pregătește-ți ideea de afaceri, prezint-o în 2 minute și completează acest formular de înscriere – chiar aici, chiar acum: https://forms.gle/2tEt1bkQYFbjuRtWA

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns