sâmbătă, decembrie 4, 2021
Evenimente

Smiley, unul dintre artiștii cei mai îndrăgiți ai României, concert de excepție la Timișoara

foto: Smiley.rofoto: Smiley.ro

Cel mai mare turneu național pe care l-a susținut vreodată este gata de start pentru Smiley, unul dintre cei mai bine cotați artiști din România. Cum era de așteptat, Smiley nu va rata capitala Banatului în periplul său prin țară. Show-ul artistului se va axa pe emoții, echipa care a pregătit evenimentele alegând hashtag-ul #liberlaemotii pentru concertele acestuia.

Winter in My Town

“Pregătește-te pentru un show care îți va capta simțurile, care te va face să dansezi, să strigi, să visezi, să te simți liber de orice constrângere. Emoțiile, poveștile, momentele vor fi așa cum n-au mai fost. Spectacolul va fi grandios, cel mai mare pus în scenă vreodată de Smiley, unic în România. Luminile, proiecțiile, întregul set, sunt pregătite special pentru a-ți oferi o experiență dincolo de muzică”, spun organizatorii.

Smiley va susține spectacole în 15 orașe. La Timișoara, spectacolul va avea loc marți, 19 noiembrie, cu începere de la orele 19:30 la Sala Sporturilor “Constantin Jude” – Olimpia. Prețul unui bilet pornește de la 69 de lei pentru un loc în picioare și poate ajunge la 249 de lei la categoria VIP. Biletele pot fi achiziționate de aici, iar detalii despre eveniment găsiți aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns