Evenimente

Spectacol de teatru în Piața Sf. Gheorghe din Timișoara. Trupa Auăleu prezintă Miorița

Teatrul Auăleu, prezintă, vineri, 17.07.2020, spectacolul “Mioriţa” în Piaţa Sf. Gheorghe de la orele 21.30. Spectacolul se adresează tuturor iubitorilor de teatru.

RETIM

AUĂLEU este o antrepriză teatrală autonomă înființată în 2005 în garajul și curtea unei case la periferia artei și a orașului Timișoara. În 12 ani de existență, trupa a jucat în case părăsite, bodegi, cluburi, beciuri, sub poduri, în corturi militare, piețe, hoteluri, scene improvizate, parcuri.

Fidelity by Iulius Mall

Auăleu luptă să își păstreze demnitatea, se străduie să nu trădeze teatrul, scopul, principiile sale și rațiunea de a exista a unui spectacol pe o scenă.

Spectacolele Auăleu sunt un mix de teatru, concert, lirică, cabaret-noir, circ, musical, animație, basm și tragi-comedie pe texte proprii și se situează la granița dintre rânjet și surâs, toate având în comun o estetică a derizoriului proprie trupei.

Distribuţia piesei “Mioriţa” este următoarea : Ionuţ Pîrvulescu, Ioan Codrea, Armand Iftode, Christine Cizmaş, Norbert Lovasz, Sol Faur, Ovidiu Mihaiţă, Muzica : Sol Faur
Măști: Aura Bălănescu, Ligia Seculici.
Costumele, Scenografia și Luminile: Auăleu, Coregrafia: Costa Tovarnisky
Grafica: Lucian Popovici
Înscenarea: Ovidiu Mihaiţă.
Accesul se va face pe baza de înscriere pe pagina Evenimente Primăria Timișoara, în limita celor 100 de locuri disponibile.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns