Evenimente

Filme clasice în aer liber la Timișoara. Accesul se face pe baza de invitație

Timp de două weekend-uri, în Piața Libertății din Timișoara, vor avea loc proiecții de filme, în aer liber, iar doritorii trebuie să se înscrie din timp la eveniment. Acestea vor avea loc în perioada 10-11 iulie și în 7-8 august, de la ora 20:30.

Distractie pe patine

Spectatorii vor purta mască și vor sta obligatoriu pe scaune, în caz contrar, vizionarea va fi întreruptă. La intrare, se va face testarea epidemiologică. Accesul invitaților cu locuri pe scaune (rezervate prin înscriere) se va face strict în intervalul orar 19.00 – 20.00 al fiecărei seri de film. După ora 20.00 locurile neocupate vor fi oferite celor interesați, pe baza unei înscrieri la fața locului și a testării epidemiologice. Serile de film încep la ora 20:30 cu un intro făcut de Irina Margareta Nistor.

RETIM

Seria evenimentelor începe cu două titluri clasice : Casablanca din 1942 și varianta din 1981 a filmului Poștașul sună intotdeauna de două ori.

În serile din august, se vor proiecta Secretele din Brooklyn (2019), un film noir, cu Edward Norton, Alec Baldwin, Willem Dafoe şi Bruce Willis, radiografiat de un specialist din Serviciul de Analiză Comportamentală al IGPR și o Jaf cu stil (2017), cu Michael Caine, Alan Arkin, Matt Dillon și Morgan Freeman.

Biletele în limita a 500 de locuri, se vor putea obține gratuit, pe bază de înscriere pentru fiecare film pe link-urile de mai jos:

Înscrieri Casablanca 10 iulie 2020: https://bit.ly/3glRaYX

Înscrieri The Postman Always Rings Twice 11 iulie 2020: https://bit.ly/2YUJM0L

Înscrieri Motherless Brooklyn 7 August 2020: https://bit.ly/3ixOt8P

Înscrieri Going in Style 8 August 2020: https://bit.ly/2ZBWfG1.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns