Evenimente

Spectacol grandios de teatru acrobatic aerian, în încheierea anului Timișoara Capitala Europeană a Culturii

FOTO SONICS

„Roza Vânturilor” este un spectacol multidisciplinar conceput și regizat de Alessandro Pietrolini și adus la viață de compania Sonics (Italia). Ne vom întâlni cu ei în Piața Unirii, în data de 8 decembrie, între orele 22.15-22.50, într-un spectacol grandios, din seria de manifestări dedicate încheierii anului în care Timișoara a fost capitala culturii europene. Mai multe despre evenimentele pregătite puteți afla aici

Distractie pe patine

Acrobați aerieni, spectacol vizual și muzică live vor captiva publicul, aducând un omagiu frumuseții lumii noastre. Aceștia vor demonstra cum vânturile care ne înconjoară au puterea de a ne face să dansăm, să ne rotim și să ne schimbăm direcția, reamintindu-ne că suntem înconjurați de minuni.

RETIM

Acest spectacol se desfășoară între cer și pământ, cu muzică live și o atmosferă epică, cu un final grandios cu o ploaie de petale, ca și cum ar oferi o bucată din show tuturor spectatorilor. Pregătiți-vă să fiți fermecați și transportați într-o lume a emoțiilor de neuitat cu „Roza Vânturilor”.

Pionierii teatrului aerian

Sonics se numără printre primii reprezentanți italieni în lumea teatrului acrobatic aerian. Compania este formată din gimnaști, dansatori și atleți bine pregătiți, care se antrenează enorm în fiecare zi și creează împreună coregrafii acrobatice și noi spectacole aeriene pe aparate de scenă speciale și originale, de invenție proprie.

Aventura Sonics a început în 2001, de la o idee a lui Alessandro Pietrolini și a Ilenei Prudente, care sunt în continuare interpret, autor al spectacolelor și director artistic al companiei (Alessandro) și, respectiv, interpretă, designer de costume și coregrafă (Ileana).

În 2010, compania a decis să pornească în primul său turneu teatral. De atunci, Sonics a avut spectacole pe scenele celor mai importante teatre din Italia. Pe lângă aventura lor teatrală, Sonics au luat parte la evenimente mediatice majore, cum ar fi ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Torino din 2006 și ceremonia de deschidere a Stadionului Olimpic din Kiev pentru Campionatul European de Fotbal din 2012.

Mai multe despre evenimentele pregătite puteți afla aici

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns