INEDIT

FOTO O stațiune de la marginea Banatului își așteaptă vizitatorii cu igluuri în care pot să guste un vin fiert și burgeri

O nouă găselniță a proprietarilor de pensiuni și terenuri de lângă pârtiile de schii românești a fost și încă este senzația stațiunii în acest an la Straja. Este vorba despre câteva igluuri, în care turiștii veniți să schieze pe pârtiile din județul Hunedoara, de la celebra stațiune, le-au putut folosi pentru loc de relaxare, de servit un vin fiert sau un burger delicios și suculent.

Distractie pe patine

RETIM

Pe lângă pasiunea pentru sporturile de iarnă, cei care vizitează Straja pot să își încânte privirile cu aceste igluuri, dar și să le încerce pentru o pauză între turele de pe pârtie. Construcția inedită, mai exact cele trei igluuri, sunt în perimetrul pârtiei Platoul Soarelui, cea mai cunoscută pârtie de la Straja.

„Aici, ferit de vânt și frig, puteți să beți vinul fiert sau să savurați burgerul ! Vă așteptăm la debarcarea teleschiului de pe pârtia Platoul Soarelui Straja~, au informat administratorii paginii de Facebook Pârtia Platoul Soarelui Straja.

Straja se bucură de peste 26 de kilometrii de domeniu schiabil, 20 dintre aceștia fiind acoperiți cu zăpadă artificială. Pune la dispoziția schiorilor 11 instalații de transport pe cablu, spre toate pârtiile stațiunii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns