Evenimente

Sute de chitariști sunt așteptați la Timișoara pentru trei zile de concerte pe stradă

Timișoara devine un oraș prietenos pentru chitariști. Nu că n-ar fi, în general, prietenos, dar, timp de trei zile, orașul și zonele lui centrale se vor transforma într-o sală de concerte ad-hoc.  

RETIM

Sute de chitariști vor pune în scenă un moment spectaculos și emoționant, la Timișoara Guitar Meeting, sâmbătă, 7 octombrie, începând cu ora 16, în Piața Libertății.

Fidelity by Iulius Mall

În cele trei zile vor fi și concerte cu artiști consacrați, precum Bosquito, Vița de vie sau Antract și sunteți așteptați să vă bucurați de fiecare moment al unui eveniment cu adevărat impresionant.

„Deci… dacă te ține, pune și tu mâna pe chitară! Poți fi parte din poveste, într-un oraș prietenos pentru chitariști. Nu că n-ar fi, în general, prietenos, dar, timp de trei zile, orașul și zonele lui centrale se vor transforma într-o sală de concerte ad-hoc. Sute de chitariști vor pune în scenă un moment spectaculos și emoționant, la Timișoara Guitar Meeting, sâmbătă, 7 octombrie, începând cu ora 16, în Piața Libertății”, au transmis organizatorii.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns