Locuri din Banat

Topul celor mai frumoase grădini botanice și parcuri dendrologice din România. O parte sunt în vestul țării

Luna aprilie este momentul ideal pentru a te bucura de o plimbare în grădinile botanice și parcurile dendrologice ale țării și a te delecta cu splendoarea naturii, a pomilor înfloriți și a florilor de primăvară. Grădinile botanice reprezintă o oază de liniște si culoare, fiind o destinație populară atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

RETIM

Și dacă nu știți care este cea mai frumoasă și cea mai apropiată de dumneavoastră grădină botanică sau parc drendologic din țară, echipa Clubulcopiilor.ro vă vine în ajutor.

Fidelity by Iulius Mall

Dar care sunt cele mai frumoase grădini botanice și parcuri dendrologice din țară? Clubulcopiilor.ro a întocmit un clasament cu cele mai bine cotate grădini botanice și parcuri dendrologice din România pe baza datelor disponibile în Google Maps.

Google Maps a acumulat peste 75.000 de recenzii pentru grădinile și parcurile dendrologice din România. Clasamentul întocmit de noi ia în calcul grădinile botanice și parcurile dendrologice care au acumulat cel puțin 100 de recenzii de-a lungul anilor și care au obținut cele mai mari evaluări medii ale recenziilor. Acolo unde mediile recenziilor au fost la egalitate, am prioritizat grădina sau parcul dendrologic care a adunat cele mai multe recenzii.

Vezi topul pe  Clubulcopiilor.ro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns