Evenimente

Transportul pe Bega va fi reluat. Cele șapte vaporașe vor transporta călătorii și în acest an

Societatea de Transport Public Timişoara a anunțat reluarea curselor navale pe Canalul Bega.

RETIM

„Colegii noștri din cadrul Secției Transport Naval au participat la o acțiune de ecologizare a malurilor Canalului Bega. Joi, de la primele ore ale dimineții, angajații Societății de Transport Public Timișoara au strâns peste 20 de saci cu deșeuri. Acțiunea de strângere a deșeurilor s-a desfășurat pe malurile Canalului Bega, între Piața Badea Cârțan și Uzina de Apă, săptămâna viitoare urmând să aibă loc aceeași acțiune, de această dată între Piața Badea Cârțan și stația de transport naval Ardealul (zona Iosefin)”, arată reprezentanții societății timișorene.

Fidelity by Iulius Mall

Transportul public și de agrement de pe Canalul Bega își reia activitatea începând cu data de 6 martie 2021. Cele 7 vaporașe au andocat pe platforma special amenajată în depoul Dâmbovița în luna decembrie a anului trecut, intrând în revizie tehnică. Vaporașele destinate transportului public și de agrement vor fi scoase la apă în data de 27 februarie, urmând să fie supuse testelor de rutină până în 6 martie, dată la care va fi reluat transportul public și de agrement pe Bega.

Mai multe detalii despre traseu, stații și graficul de circulație vor fi făcute publice săptămâna viitoare, urmând ca aceste informații să fie afișate în stațiile de pe Canalul Bega și pe site-ul oficial al STPT (www.stpt.ro – secțiunea orare).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns