luni, iunie 14, 2021
INEDIT

Trei locații de coworking din Timișoara unde poți munci cu spor dacă ești freelancer

Noul trend mondial legat de munca de acasă sau din locații remote a ajuns și la Timișoara. Sute de angajați care și-au găsit de muncă prin intermediul internetului și pot lucra de oriunde sunt abonați fideli în cele trei spații de coworking din orașul de pe Bega. Fie că vorbim de programatori, analiști, oameni de marketing, creatori de conținut sau designeri, toți acești freelanceri pot să își vadă liniștiți de lucru într-un spațiu modern și curat, contra unei sume pe care o plătesc pe zi sau lună, în funcție de nevoi.

Cowork Timișoara

Primul spațiu comun dedicat freelancerilor din Timișoara, Cowork s-a extins și operează acum în două locații din oraș. Prima este “The Garden”, de pe strada Virgil Madgearu 5, iar a doua pe strada Arieș 19, camera 206, etajul 2. Ambele locații dispun de birouri pe care le poți închiria doar pentru tine, un dulap în care să-ți păstrezi în siguranță bunurile personale, acces la săli de conferință, evenimente, acces în clădire 24 de ore pe zi, internet Wi-Fi de mare viteză și o mașină de făcut cafea performantă pentru cei care nu pot începe ziua fără.

Prețuri: 10 Euro/zi, 50 Euro/săptămână, 99Euro/lună.

Contact: 0758 028 210.

DevPlant Cowork

Unul dintre birourile comune din inima Timișoarei este DevPlant Cowork. Scopul biroului este să ofere un loc pentru muncă și creativitate oamenilor cu joburi digitale. Dispune de o zonă de lucru confortabilă, colegi mereu gata să te ajute, cafea de calitate gratuită, săli de conferință și o terasă. La cerere, doritorii își pot asigura chiar și un loc de parcare.

Prețuri: 10 Euro/zi sau 50 Euro/săptămână.

Contact: Strada Proclamația de la Timișoara, nr.5, mansardă – telefon 0728 330 292.

Workify

O investiție recentă în domeniul de birouri comune pentru freelanceri, Workify vine la pachet cu absolut tot ce ți-ai putea dori ca și liber profesionist. Biroul este în centrul orașului și oferă stații de lucru private, internet de mare viteză prin cablu sau Wi-Fi, săli de conferință dotate cu whiteboard și televizoare smart pentru prezentări, acces la bucătărie, cafea, ceai și gustări incluse, precum și alte servicii.

Prețuri: 56 lei/zi sau 565 lei/lună.

Contact: Bulevardul Revoluției din 1989, nr. 1 – telefon 0752 600 222.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns