INEDIT

Ultimele zile în care poți admira „The Glowing Garden” – expoziția spectaculoasă de instalații luminoase, din Iulius Town

Expoziția care reunește peste 170 de instalații luminoase mai rămâne în Iulius Town Timișoara până duminică, 24 martie 2024, astfel că încă ai ocazia să te bucuri de o experiență senzorială inedită, alături de cei dragi. Asemenea lui „Alice”, care a avut parte de o aventură de pomină în „Lumea minunilor”, și timișorenii mai au timp să se transpună într-un basm, prin intermediul „The Glowing Garden”, expoziția aflată în parcul Iulius Town. 

RETIM

Dacă ești pasionat de cultura chinezească, mai ai timp până duminică să descoperi expoziția „The Glowing Garden”, care recreează tradiționalele felinare chinezești de Anul Nou. Peste 170 de instalații luminoase sunt amplasate în Iulius Gardens, creând o lume a fantasticului, unde cei mici sunt fascinați, iar cei mai mari se emoționează.

Fidelity by Iulius Mall

Expoziția este deschisă zilnic, în intervalul orar 16.00 – 22.00, iar achiziționarea biletelor se face la intrare, în zona special amenajată. Prețul unui bilet pentru adulți este 35 de lei, pentru copii și pensionari este de 30 de lei, iar un pachet pentru o familie formată din doi adulți si doi copii este de 120 de lei. Copiii sub 3 ani au intrarea gratuită. Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului.

Un pui de elefant în mărime naturală, tigri în junglă, delfini sau păsări flamingo, grădini cu fructe gigant, personaje din basme sunt o parte dintre felinarele luminate pe care le poți descoperi în Iulius Town Timișoara. Figurinele sunt luminate cu becuri LED, pentru un consum responsabil de energie electrică. „The Glowing Garden” este o expoziție realizată de Agenția Coco, alături de ingineri și designeri din diferite țări.

Vino în Iulius Town și bucură-te de experiența „The Glowing Garden” în această săptămână!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns