Fără categorie

Un cor format din 180 de interpreți vor presta pe scena celui mai așteptat concert de gospel și colinde al anului la Timișoara

Dacă ai urmărit cel puțin un film despre Crăciun și sărbătorile de iarnă din America, atunci cu siguranță ai auzit un cor de gospel cântând colinde. Fanii acestui gen de muzică sunt așteptați la cel mai mare spectacol de colinde și muzică gospel care se organizează în Timișoara cu ocazia sărbătorilor.

RETIM

Oferind reprezentații de muzică gospel și colinde, un cor de adulți și unul de copii însumând 180 de voci vor aduce fără doar și poate spiritul Crăciunului în sala de spectacole. Totul alături de un band profesionist și un dirijor carismatic, acestea fiind ingredientele pentru cel mai spectaculos și emoționant concert caritabil de Crăciun al anului, concert ce are două reprezentații.

Fidelity by Iulius Mall

Spectacolele sunt puse în scenă de Asociaţia Culturală „Timișoara Gospel Project” și se află la cea de-a XIV-a ediție, numele concertului fiind „Gospel Meets Christmas”. Cele două concerte sunt programate sâmbătă, 14 decembrie începând cu orele 19 și respectiv duminică, 15 decembrie de la orele 17 la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul. Intrarea este liberă, însă participanții sunt rugați să doneze după propriile posibilități pentru Centrul de Îngrijire Paliativă de tip hospice „Casa Milostivirii Divine”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns