Evenimente

Un lanț de cofetării din Timișoara se pregătește să serbeze ziua lui Caragiale cu… ofertaţiuni speţiale

Studiourile Prospero Delicii, unul dintre cele mai renumite branduri de cofetării din Timișoara, au pregătit o campanie inedită pentru a marca ziua de naștere a lui Ion Luca Caragiale. Pe 30 Gerar Douăzecidouăzeci* se împlinesc 168 de ani de la naşterea venerabilului domn I.L.Caragiale, motiv pentru care în stabilimentele Prospero Delicii din Centru, sala Olimpia si Lidia se întâmplă chestiuni arzătoare la ordinea zilei.

RETIM

Pentru că ne place să punem punctele pe i şi pentru că avem puţintică răbdare, transformăm cele trei cofetării Prospero Delicii (luați o foaie şi notaţi: Piaţa Victoriei nr.5, Str. 1 Decembrie nr.90, Str. Lidia nr.90) după modelul Union din anul de graţie Unamiaoptsuteşaptezecişiopt fix: un buchet stufos de ofertaţiuni speţiale, feţe de masă cadrilate, muzică de la virtuozii Ionesco, Vasilesco şi Moscopol, magnetizare straşnică cu fresh-uri la halbă ca pe vremea lui Jupân Dumitrache şi Nae Girimea.

Fidelity by Iulius Mall

Pregătiți din nou inspirațiunea şi curat condeiul: la stabilimentele de mai sus puteți să trimiteți cărți poştale de colecție de la întâlnirea cu Nenea Iancu. Dacă andrisantul e cunoscut ne ocupăm noi să timbrăm depeşa şi sperăm să ajungă unde trebuie, evitând confuziunile şi machiaverlâcurile.

De la tiparniţă aducem un număr proaspăt din Răcnetul Carpaţilor. Îi dăm din nou locul de onoare lui R. Vent. (amic si colaboratore al fiţuicii concurente ). Junele scriitor democrat, a cărui asinuitate o cunoaşte demult publicul cititor, are din nou părerile la el şi combate bine. Nu vor lipsi rubricile consacrate „Horoscopul scuză mijloacele” şi interviul curat senzațional cu I.L. Caragiale. Răcnetul Carpaților, publicație care conține gluten şi care tachinează straşnic, se distribuie pe ochi frumoşi dar nu strică să ştiţi vreo 3-4 replici din Nenea Iancu ca parolă. Parol!

Toate detaliile despre eveniment le găsiți aici.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns