Evenimente

Una dintre cele mai populare voci muzicale din țară vine la Timișoara

The Motans a pregătit un turneu național la începutul anului 2020 , pentru a sărbători 3 ani de activitate muzicală printr-un show magic. Turneul marca 3 ani de muzică scrisă din suflet, de piese care au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale atât la radio, cât și la TV. La final de pandemie, amânat pentru doi ani, turneul începe în sfârșit spre bucuria fanilor din toată țara. Timișoara este printre orașele unde The Motans va concerta în această primăvară.

RETIM

Denis Roabeș (The Motans) este un artist complet: scrie versuri, compune muzică și se implică în identitatea vizuală a clipurilor sale.

Fidelity by Iulius Mall

„Au trecut deja primii trei ani, care m-au învățat multe – cum ar fi să mă iubesc pe mine, datorită oamenilor din jurul meu. Abia aștept să cânt piesele de suflet de pe primul album, dar și de pe albumul ce urmează să fie lansat în primăvară. Senzația pe care mi-o dăruiesc oamenii din public este o combinație de euforie și extaz. Când ai în fața ta atât de multe persoane, trebuie să te deschizi 100%. Eu cred că fanii simt asta și vin și ei cu sufletele deschise la concertele The Motans. Atunci ei sunt ai tăi, iar tu devii al lor. The Motans este o stare de spirit pe care o purtăm în suflet și pe care o împărtășim cu fanii noștri.”, a spus Denis Roabeș.

Detalii despre bilete și datele concertului găsiți pe pagina evenimentului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns