Locuri din Banat

V-ați săturat să stați acasă! Tur ghidat gratuit la Muzeul Național al Banatului

Muzeul Național al Banatului oferă tururi ghidate gratuite! Turul ghidat reprezintă o experiență aparte atunci când el este realizat împreună cu un curator al muzeului, iar nu cu un ghid, în sensul turistic al termenului. Iar Marius Cornea are, poate, cea mai mare experiență în acest sens, la MNB.

RETIM

„Acest tur are deja ceva aparte. Vorbim despre 40 minute dedicate exclusiv uneia dintre cele trei expoziții ce pot fi văzute în muzeu și anume expoziția temporară Cartierul Elisabetin și Netti dr. Diel, dar și de poveștile care stau în spatele obiectelor expuse. Numărul limitat al participanților (9 la număr) și ghidajul experimentat vor face ca vizita să devină o escapadă în timp, iar curiozitatea să fie atât satisfăcută, cât și (mai ales) sporită.”, arată organizatorii.

Fidelity by Iulius Mall

Durata unui astfel de tur are 40 min.

„Este o călătorie în timp, un traseu inițiatic și, în același timp, un „obiect” pe care vizitatorul îl ia cu el acasă. Căci, se știe, ceea ce luăm cu adevărat e doar ceea ce știm cu adevărat și ceea ce s-a așezat potrivit în mintea și-n inima noastră.Așadar, ne vedem marți, 20 aprilie, de la ora 13:00, la un nou tur”, spun reprezentanții MNB.

Date disponibile:

Marți, 20 aprilie, ora 13:00
Joi, 22 aprilie, ora 13:00
Marți, 27 aprilie, ora 13:00
Joi, 29 aprilie, ora 13:00
Intrarea este liberă, dar în limita locurilor.

Înscrieri la https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfF6IrauWWcKg…/viewform

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

2 comentarii

    • Unde ar putea sa fie întâlnirea decât la Muzeul Național al Banatului!? Dacă v-ați înscris pentru una dintre zile anunțate, la ora programată trebuia să mergeți. E foarte simplu!

Lasă un răspuns