Locuri din Banat

VIDEO „Viața la țară, ne-a schimbat viața”. Cum s-a schimbat traiul unei familii, care s-a mutat într-un sat de pe Clisura Dunării

Cosmin și Maria sunt doi tineri, care au dat viața de la oraș pe viața la țară și se declară extrem de fericiți. Amândoi au trăi și muncit mai mulți ani în stresul marilor orașe. Cosmin s-a întors chiar din America, unde a fost sheriff deputy, iar soția sa a avut poziții de top într-un grup de multinaționale din Timișoara.

RETIM

Cosmin este fotograf profesionist și vlogger. Cei doi administrează o pensiune din zonă, trăiesc liniștiți și declară că nu s-ar mai întoarce niciodată în stresul marilor orașe.

Fidelity by Iulius Mall

„Lipsa de stres sau eliminarea stresului este motivul pentru care efectiv ne-am mutat aici, pe Clisura Dunării, din corporate Timișoara. Noi am fost mari corporatiști și soția mea chiar a fost la un nivel destul de ridicat în lumea corporatistă. A condus un grup de firme cu mulți angajați și viața noastră a fost destul de frumoasă până la un punct. La nivel personal a fost tot timpul frumoasă, însă la nivel profesional tipul ăsta de muncă monotonă și în mediul urban, și mereu având de a face cu problemele clasice și stadard, nu neaparăt la serviciu, în viața dintr-un oraș care este în plină dezvoltare ca Timișoara, unde proiecte mari se derulează, ceea ce îngreunează traficul, ceea ce face ca totul să fie super aglomerat, o mare îmbulzeală, să ai foarte puțin timp să te bucuri de oraș, toate lucrurile astea, deși în mediul nostru familial am avut liniște, toate lucrurile astea au început să-și spună cuvântul”, spune Cosmin.

Întreaga poveste o puteți vedea în filmarea de mai jos și dacă urmăriți canalul său de youtube, unde postează periodic vlogguri cu viața din Clisura Dunării.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns