Evenimente

Vizionare de film sub cerul liber. „Outdoor Flight Cinema” vă așteaptă cu filme bune la Iulius Town

Vineri, 31 iulie, și duminică 2 august, la Iulius Town Timișoara, are loc în organizarea celor de la Flight Festival, o nouă ediție „Outdoor Flight Cinema”.

RETIM

”Bucuria și entuziasmul vostru ne-au convins. Weekend-urile Outdoor Flight Cinema se vor întâmpla tot mai des în aceeași atmosferă de vacanță, din Iulius Town Timișoara. Te scoatem la film în weekend, sub cerul liber. Începem la apus și terminăm seara cu muzică, așa cum îți place. Îți punem la dispoziție și un bar, ca să te răcorești cu arome de vară. Totul în siguranță, respectând toate regulile de distanțare socială. Vino în parcul Iulius Town Timișoara unde îți rezervăm un puf pe care să te relaxezi și să te bucuri de viață”, transmit organizatorii.

Fidelity by Iulius Mall

Cei care vor să participe se înscriu pe formular și așteaptă un email din partea organizatorilor în maxim 24 de ore. Înregistrarea fiecărui participant este obligatorie pentru primirea invitației de intrare. Pentru a păstra siguranța, locurile sunt limitate și se vor ocupa în ordinea „primul înscris, primul servit”, mai spun aceștia. Accesul la eveniment este gratuit, doar pe baza de invitației.

Programul OUTDOOR Cinema, în fiecare seară.

19:00 – Sunset Warm-up

20:00 – Movie time

22:00 – After party

Locația: Family Plaza Iulius Town

Formular pentru 31 iulie: https://forms.gle/3Q9P4q3T9hRZpdhi8

Formular pentru 2 august: https://forms.gle/yapJuFpm9uc7La4aA

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns