Evenimente

Vizitează și ajută la curățarea unei zone superbe din estul Banatului. Răsplata: brunch și drumeție pe munte

O zonă de-a dreptul superbă a Banatului de est are nevoie de grijă și ecologizare la început de vară. Voluntarii sunt gata să-i sară naturii în ajutor, însă au nevoie de oameni dispuși să admire zonele de o frumusețe rară și să îi sprijine în acțiunea lor de ecologizare.

RETIM

“Cu bucurie anunțăm prima acțiune de ecologizare pe anul acesta. Ne întâlnim sâmbătă, 20 iunie, la ora 9, în parcarea mănăstirii Izvorul lui Miron, Românești și vom ecologiza pe malul Begăi poieni și Begăi Luncani. În funcție de numărul de participanți, ne vom organiza pe echipe.

Fidelity by Iulius Mall

Vrem să convingem cât mai mulți voluntari să vină cu noi, să descopere sau să redescopere zona Luncani – Pietroasa – Românești, să se deconecteze de la tot ce înseamnă problemele urbane, dar și să participe activ la un vis care urmărește curățarea, promovarea și valorificarea acestui colț de rai.

Duminică, 21 iunie, vă invităm la brunch la Cabana Între Ape, iar apoi o ieșire pitorească pe vf. Rusca sau Padeș, la alegere. Vor fi mai mulți participanți din Timișoara, dacă aveți nevoie de transport, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj”, scriu cei de la Verde de Banat.

Contact pentru organizare: Iosif Martinescu – 0759 034 915 sau email: verdedebanat@gmail.com;

Echipament recomandat:

-Bocanci sau cizme impermeabile;
-Pelerină impermeabilă (ceva ușor, în caz de ploaie ne retragem la cabană);
-Mănuși de lucru;
-Voie bună, chef de lucru și distracție.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns