miercuri, octombrie 27, 2021
INEDIT

Zece restaurante din Timișoara unde poți comanda mâncare acasă pe timp de pandemie

Multe sunt restaurantele bune și care încă fac livrări acasă, chiar și pe timp de pandemie, însă puțină lume știe că încă pot să-și comande preparatele preferate cu livrare la domiciliu. În ciuda situației provocate de autoizolare, localurile timișorene funcționează și trimit mâncarea acasă clienților, în deplină siguranță și într-un timp cât mai scurt posibil.

Nu am putut face o listă a tuturor restaurantelor care fac delivery în Timișoara, însă am adunat mai jos zece localuri cu mâncare de senzație, de toate felurile, pe care vă puteți baza atunci când pofta de o mâncare de restaurant devine insuportabilă. Toate aceste restaurante pot fi contactate prin aplicații precum Foodpanda.

Casa Bunicii – Este unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Timișoara și da, încă funcționează. Nimic nu o sperie pe bunica, nici măcar o pandemie. De aici puteți comanda preparate tradiționale delicioase, platouri pentru toată familia, ciorbe, fripturi și așa mai departe. 

Berărescu – Un alt local de renume din Timișoara, la Berărescu găsiți până și mic dejun în format delivery, adică de înfulecat acasă. Dacă sunteți doi, puteți comanda un Beer Buddies, platou numai bun pentru savurat alături de o bere rece, asta pentru că tot e primăvară.

Riviere Brasserie – Restaurantul care te întâmpină cu un decor de lux, deși nu mai servește în local, trimite mâncare în toate zonele Timișoarei, așa că nu trebuie să rabzi prea mult dacă ți-e poftă de preparate precum spaghetti carbonara, fritto calamari, pulpă de rață sau hamburger.

Craft Rooftop – Unul dintre cele mai de succes pub-uri din oraș, de la Craft puteți comanda în continuare celebrele mâncăruri de savurat alături de o băutură rece, oricare ar fi aceasta. Poți comanda burgeri, aripioare, piept de pui făcut cum îl poftești, dar și delicioasa tartă cu vișine și bezea. Și da, Craft îți trimite acasă și una din zecile de feluri de bere disponibile în meniu.

Broasted Chicken – Vă e dor de un crispy strip? De o aripă? Îmbibată în sos de usturoi? Normal că vă e dor. Din fericire, atât KFC, cât și mai puțin popularul, dar localul Broasted Chicken livrează de pandemie. Indiferent de preferințe, fie piept, aripi sau pulpe, pe toate le puteți comanda cu doar câteva click-uri de la Broasted Chicken.

Pinocchio – A spus cineva pizza? Normal că nu vă putem oferi o listă de restaurante care livrează de pandemie fără să avem cel puțin un local care livrează pizza. La Pinocchio găsiți o pizza delicioasă de-a dreptul! La fel de bună și de accesibilă e pizza și la Magic, Napoleon sau Poli. Studenții știu de ce!

Casa del Sole – Da, acest restaurant este ceva mai scump, însă și mâncarea este pe măsură. De la Casa del Sole puteți comanda biftec tartar, plachie de crap, ton la grătar, vită de toate felurile și multe, multe alte specialități. E restaurantul acela ideal pentru o duminică de autoizolare, în care vrei un răsfăț, mai mult decât un prânz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?