Evenimente

Banat Brunch revine la Coșteiu de Sus. Ce bunătăți pregătește tanti Emilia

Banat Brunch revine pe 25 mai, de la ora 11:00, în gospodăria Emiliei Popa din Coșteiu de Sus, oferind participanților ocazia de a savura bucate tradiționale bănățene și de a participa la activități și ateliere ce reflectă viața rurală autentică.

RETIM

Evenimentul promite o experiență culinară de neuitat, incluzând preparate precum sarme cu mămăligă, supă de tăiței, ciorbă de salată verde, urzici cu ou de prepeliță, cârnați colac, crumpi pireu și carne cu ou. De asemenea, deserturile tradiționale ca turtă neagră, clătite bănățene și cornulețe fragede vor îndulci ziua participanților.

Fidelity by Iulius Mall

Program și Oferte

Banat Brunch va începe cu degustări culinare între orele 11:00 și 13:00, urmate de activități și ateliere între 13:00 și 15:00. Programul include un atelier de cusut cu localnicii, un atelier de sculptat lemn cu domnul Eugen, ture ghidate în sat, plimbări cu bicicleta, drumeții prin pădure și plimbări cu căruța trasă de cai.

Târgul de producători locali va oferi produse autentice precum lavandă de Margina, trandafiri de Curtea, miere și răchie de Margina. Costul participării este de 150 lei pentru adulți, 75 lei pentru copii între 7-14 ani, iar pentru copiii sub 7 ani participarea este gratuită. Înscrierile se pot face pe www.eat-local.ro.

Organizatorii așteaptă cu nerăbdare să împărtășească tradițiile și bunătățile bănățene cu toți cei care vor să descopere frumusețea vieții rurale din Coșteiu de Sus. „Veniți să sărbătorim împreună!” îndeamnă doamna Emilia Popa.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns