sâmbătă, decembrie 4, 2021
Locuri din Banat

Banatul Montan este Destinația Anului 2021 în România

FOTO BANATUL MONTAN

Banatul Montan este Destinația Anului 2021. Superbii munți ai Banatului au fost cei mai votați într-o competiție națională prin care s-a ales destinația țării pentru turism în 2021. Premiul este, spun câștigătorii, cea mai importanta distinctie pe care o poate primi o zona din Romania!

Winter in My Town

“Nu avem cuvinte sa va multumim pentru ca ati sustinut Banatul Montan si ati facut ca acest vis sa devina realitate! Fiecare vot a contat si astfel, in ultimele ore de votare, am depasit Oradea si am castigat competitia! Vrem sa le multumim si vlogerilor de la @Valize vesele si @Romanian Thrills pentru ca ne-au sustinut si au ales, la randul lor, Banatul Montan ca Destinația Anului 2021! Aproape am plans de fericire cand am auzit ca am castigat, pentru ca stim cate locuri frumoase avem si ce sansa ne ofera acest premiu!”, au scris cei de la Banatul Montan pe Facebook.

Acest premiu este un mare impuls pentru toti oamenii implicati in turism, dupa perioada de pandemie, si care se dorește sa le ofere o puternica doza de entuziasm si sa faca lucruri extraordinare în zona munților din Banat, dar nu numai. Iată câteva destinații pe care le găsești în Banatul Montan:

Un bucureștean și doi bănățeni transformă un sat izolat din Munții Banatului într-un paradis turistic

Mănăstirea care a mutat calea ferată. Povestea icoanei din Banat pictată de însuși Dumnezeu

Cel mai fierbinte loc din Banat, pe malul unui lac din Caraş care arată ca în Saint Tropez

Cascada din Banat la fel de frumoasă ca și Bigărul. Se află pe traseul perfect pentru o drumeție

Satul izolat din Banat în care ajungi după ce urci patru scări de lemn vechi de 50 de ani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns