Evenimente

Burgeri americani, pizza italienească, tăiței chinezești, dulciuri și băuturi la Timișoara Street Food Festival 2019

Indiferent de pofta ta culinară, aici o să ți-o poți satisface

Tot ce trebuie să aduci la Street Food Festival, în afară de o mână de bani pentru de-ale gurii, e multă poftă de mâncare. În rest, vendorii din ale lor food truck-uri se vor ocupa de tine mai repede decât la un restaurant, dar servindu-ți mâncăruri savuroase, cu ingrediente proaspete și miresme și gusturi de neuitat.

Distractie pe patine

În acest an, Timișoara Street Food Festival se întâmplă între 20 și 23 iunie, în locația deja cunoscută din Parcul Rozelor. De-a lungul anilor, evenimentul care adună laolaltă fani ai bunătăților din toată lumea și bucătari pricepuți a luat amploare, de ceva timp încoace evenimentul fiind unul bianual.

RETIM

“Știi momentul acela când îți place de o persoană și vrei să o vezi cât mai des? Și partea cea mai faină, când sentimentul e reciproc? În stadiul acesta e și relația dintre Street FOOD Festival și Timișoara. Venim pentru a patra oară și abia așteptăm să petrecem încă 4 zile faine împreună cu mâncare bună, muzică live și activități pentru copii. Ne vedem între 20 și 23 iunie în Parcul Rozelor și Strada Academician Alexandru Borza la Street FOOD Festival Timișoara”, spun organizatorii Street Food Festival.

Fie că îți este poftă de ceva sărat, acru, dulce sau lichid, la Street Food Festival Timișoara, ediția de vară, vei găsi tot ce ai visat vreodată să guști. Poftă mare!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns