Evenimente

Cei mai talentați artiști de tatuaje își dau întâlnire la Timișoara

Artiști tatuatori din România și din străinătate își dau întâlnire la Timișoara pentru o expoziție de neuitat. Dacă ești pasionat de artă și tatuaje, o combinație între cele două vei putea întâlni la Timișoara Tattoo Expo 2019, singurul eveniment din vestul țării dedicat artei tatuajelor.

RETIM

Ajuns la ediția cu numărul 3, evenimentul are loc pe parcursul a trei zile, 15-17 noiembrie. Vor avea loc întreceri între tatuatori, concerte de muzică live, standuri cu obiecte realizate handmade și expoziții de pictură. Evenimentul va avea loc la Prestige Events, bulevardul Vasile Parvan 5. 

Fidelity by Iulius Mall

“Cele 3 zile sunt dedicate artei, a celor care o creează, cât și a celor care vor să îi descopere tainele și procesul de creație și sunt purtate și încântate pe ritmuri muzicale de către invitați care vor susține concerte live. 

Peste 40 de artiști tatuatori își vor exprima creativitatea și îndemânarea prin tatuajele pe care le vor face în aceste zile, iar cele mai bune lucrări vor fi prezentate public și premiate de către juriu la sfârșitul fiecărei zile. Vor fi organizate mai multe ateliere de creație și concursuri, pentru care vă puteți înscrie”, au precizat organizatorii.

Prețul unui bilet de intrare la expoziție este de 20 de lei pentru o zi sau 45 de lei pentru toate cele trei zile. Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns