Evenimente

Târgul de Crăciun se deschide la Timișoara de 1 Decembrie

Timișoara vrea să intre în grupul select al orașelor din România care organizează târguri de Crăciun de neuitat. În acest an, în capitala Banatului are loc cel de-al 13-lea târg dedicat Crăciunului, eveniment ce se va desfășura între 1 decembrie 2019 și 3 ianuarie 2020.

RETIM

Târgul de Crăciun din acest an își deschide porțile chiar de Ziua Națională a României – 1 Decembrie 2019 cu un program artistic variat. Și în acest an, având în vedere ecourile pozitive înregistrate în anul 2018, Târgul de Crăciun va avea drept arie de desfășurare atât Piața Victoriei, cât și Piața Libertății, unde artiștii plastici și meșteșugarii locali vor întregi tabloul unui spațiu dedicat cu precădere copiilor.

Iulius Town

Prin organizarea acestui eveniment se urmărește creșterea numărului potențialilor vizitatori din țară și din străinătate, o intensificare a turismului cultural , precum și punerea în valoare a potențialului Municipiului Timișoara, din perspectiva economică, socială și multiculturală. Puteți rămâne la curent cu ultimele noutăți despre târg abonându-vă la pagina evenimentului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns