Evenimente

Cel mai mare târg de joburi pentru studenți din Banat are loc în acest an online

Pandemia prin care trecem a determinat echipa din spatele celui mai mare târg de joburi să mute evenimentul în mediul online. Acum mai mult ca niciodată, un loc de muncă poate fi nu doar greu de întreținut, ci mai ales greu de găsit. Zilele Carierei, care ajunge în 2020 la ediția cu numărul 17, se va desfășura complet online pentru a respecta distanțarea socială.

RETIM

“Ești în căutarea unei oferte de carieră? Vrei să știi ce caută angajatorii și cum să te pregătești pentru contactul cu piața muncii? În perioada 28 – 29 Octombrie 2020 vor avea loc Zilele Carierei – online. Companii de renume din vestul țării își dau întâlnire cu studenții și absolvenții UPT în mediul online, iar prin intermediul conferințelor vă vor răspunde la toate întrebările”, scriu organizatorii.

Fidelity by Iulius Mall

Ofertele de carieră pot fi consultate pe www.zilelecarierei.upt.ro și www.cariere.upt.ro. Poți, după ce îți alegi un job la care vrei să aplici, să participi la întâlnirile online, și astfel să faci un pas mai aproape spre cariera la care visezi. Linkul de acces pentru conferință va fi postat cu cel puțin o zi înaintea acesteia, pe pagina evenimentului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns