Evenimente

Cinci seri de stand-up comedy din Timișoara de la care nu ai voie să lipsești

sursa foto: Social Pubsursa foto: Social Pub

Dacă îți place să râzi, atunci cel mai probabil că ești familiar cu termenul de stand-up comedy. Dacă nu, stand-up comedy este un show de comedie, de glume și bancuri pe care comedianții le susțin din picioare, de unde și termenul de “stand-up”. La Timișoara, cererea publicului pentru evenimente de acest gen este într-o continuă creștere. Și cum unde există cerere va exista tot timpul și produs, iată cinci evenimente de stand-up comedy care au loc la Timișoara în următoarea perioadă. Și de la care bineînțeles că nu ai voie să lipsești.

Distractie pe patine

Râzi cu Rusu și Andrei – 15 noiembrie – Craft Brewpub & Rooftop

Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu sunt matinalii postului de radio KissFM. Andrei este autorul celebrei cărți “Suge-o, Ramona!” care s-a vândut în zeci de mii de exemplare la nivel național. Ionuț este un “viral video maker”, însemnând că videoclipurile pe care le-a produs a strâns milioane de vizualizări pe rețelele sociale.

RETIM

Pagina evenimentuluiBilete

“Ia gata, mă omor!” cu Costel – 18 noiembrie – Sala Capitol

Face stand-up comedy de 15 ani alături de colegii săi Teo și Vio și în acest moment este în turneu cu un spectacol nou-nouț – „Ia gata, mă omor!” Unul dintre cei mai populari comedianți români, Costel este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică. Costel este primul comediant român care a umplut singur Sala Palatului.

Pagina evenimentuluiBilete

English Stand-up – Dragos – 27 noiembrie – Like Pub

Dragoș este un român stabilit la Berlin care a decis să zâmbească la tot ce înseamnă greutățile vieții. A început să facă stand-up în engleză la Singapore, acolo unde a găsit un public uluitor de receptiv. De atunci, a decis să scrie și să performeze doar în engleză peste tot pe unde merge, în special prin Europa. Comedia pe care o face este de tipul “drăguță, dar întunecată”.

Pagina evenimentuluiBilete

Open Mic, Marea Finală a comedianților timișoreni – 29 noiembrie – Craft Brewpub & Rooftop

S-au “bătut” în două sezoane de stand-up comedy la serile de open mic de la Social Pub. Acum, se întâlnesc față în față pentru marea finală a anului 2019. 8 comedianți se luptă pentru titlul de cel mai amuzant om din Timișoara. Învingătorul la puncte pleacă acasă medaliat, felicitat și premiat cu 500 de lei, într-o ediție specială cu temă vintage, însoțită de un party retroasortat. 

Pagina evenimentuluiBilete

Turneul Național “Ceva Mărunt” – 3 decembrie – Filarmonica “Banatul”

Sunt cei mai buni dintre cei buni comedianți din țară. Dacă i-ai văzut sau nu, nu contează! Echipa “Ceva Mărunt”, formată din Sergiu, Toma, Cristi și Sorin, pornește împreună cu Vio într-un nou turneu național de stand-up comedy! Hai să îi vezi LIVE pe cei patru comedianți care ți-au adus proiecte precum: Una Scurtă, Roast-ul lui Velea și al lui Marian Godină, Podcast Ceva Mărunt, Popesco Show sau Arde-mă!

Pagina evenimentuluiBilete

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns