EvenimenteLocuri din Banat

Cum poți descoperi Cheile sălbatice ale Carașului, minune naturală a Banatului, în doar o zi de drumeție

Cheile Carașului sunt printre cele mai sălbatice locuri din Europa. Frumusețea lor trebuie admirată de toată lumea, măcar o dată în viață. Cu ajutorul echipei Naturecamp, care se ocupă cu organizarea de ture în natură în Banat și nu numai, doritorii pot acum să traverseze cheile în doar o zi, într-o excursie ușoară, dar de neuitat.

Distractie pe patine

Tura de o zi va avea loc pe 31 octombrie, iar dificultatea este ușoară. Întalnirea pentru plecare va fi dimineata la ora 08:30, în parcarea Shopping City Timișoara din Calea Sagului. Acolo, aventurierii vor fi distribuiți pe masini si vor pleca spre Resita-Carasova. 

RETIM

“Estimam sosirea la Carasova in jurul orei 11.00 si vom lasa masinile chiar la intrarea in localitate, inainte de viaductul de peste raul Caras. De aici vom urma traseul de chei pe o poteca pitoreasca ce urmeaza șerpuind cursul Carasului, vom trece pe lângă 2 grote foarte frumoase, vom traversa poienite, vom merge pe poteci de piatra foarte inguste si spectaculoase, ne vom avanta pana spre capatul cheilor urmand sa poposim la un loc de belvedere pentru un picnic iar mai apoi vom reveni pe traseul de intoarcere pana inapoi la masini si revenirea spre Timisoara unde estimam sosirea in jurul orelor 18:00”, scriu cei de la Naturecamp.

Echipament obligatoriu necesar:

– adidasi trekking

– pelerina de ploaie

– apa 1.5 litri.

Pentru detalii legate de pret sau organizare, puteți lăsa mesajele voastre pe pagina Naturecamp.

Drumeție virtuală prin Munții Carașului. Explorează peisaje de vis ale Banatului în stilul “armchair travel”

Una dintre cele mai sălbatice rezervații naturale din România se află în Banat

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns