INEDIT

Cum să vizitezi Târgurile de Crăciun din Viena și Budapesta la buget redus, cu plecare din Timișoara

mde

Târgurile de Crăciun au devenit motiv de călătorie pentru timișorenii care își doresc o experiență inedită cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Fiind la doar câteva ore distanță cu mașina de Timișoara, Viena sau Budapesta sunt destinațiile ideale pentru cei care vor să petreacă sărbătorile printre căsuțe de lemn frumos decorate, cadouri superbe, vin fiert și alte atracții specifice.

RETIM

Vestea bună este că nu trebuie să scoateți din buzunare sume exorbitante pentru a vedea cele două Târguri de Crăciun care au pus Europa pe harta lumii. Atât la Budapesta, cât și la Viena puteți ajunge cu trenul, aceasta fiind cea mai ieftină metodă de a călători până la celebrele piețe centrale ale orașelor care adăpostesc carnavalurile iernii.

Iulius Town

Din Timișoara, în fiecare dimineața, la ora 5:37 și respectiv 8:03 pleacă trenuri internaționale direct spre Budapesta. Garnitura ajunge în gara centrală la ora 10:50 în cazul primului tren și respectiv 12:50 în cazul celui de-al doilea, ora Ungariei. Prețul biletelor pentru un drum dus-întors pornesc de la doar 180 de lei de persoană, cu reduceri pentru tineri și pensionari. 

Dacă vreți să ajungeți până la Viena, din Budapesta pleacă zilnic mai multe trenuri directe între cele două capitale. Trenul vă va duce până la Viena în aproximativ două ore. Veți plăti între 100 și 200 de lei în plus pentru un drum dus-întors, iar dacă vă planificați bine călătoria, puteți vedea ambele orașe și respectiv Târgurile de Crăciun cu un buget total de sub 100 de euro. Asta bineînțeles dacă vă rezervați din timp cazările și călătoriți în grup.

Detalii despre ofertele trenurilor internaționale cu plecare din Timișoara spre Budapesta sau Viena găsiți pe pagina oficială a CFR Călători. Puteți achiziționa biletele online și plăti cu cardul, urmând să ridicați tichetele de la Gara de Nord din Timișoara sau din oricare altă stație CFR din țară care poate printa bilete de călătorie internaționale.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns