Evenimente

Dorian Popa vine la Winter in My Town, la Iulius Town. Crăciun cu arome, colinde, cadouri și creații sustenabile

Mai sunt 10 zile până la Crăciun și atmosfera de sărbătoare este tot mai aproape de sufletele noastre. Sunt zile pe care Iulius Town Timișoara le îmbogățește cu evenimente ce reunesc familia, cadouri de împărțit cu cei dragi și surprize care activează copilul din fiecare dintre noi. Printre sesiunile de cumpărat cadouri, setează în agenda ta și: spectacolul susținut de Dorian Popa, teatrul de păpuși, atelierul de creație, o cină pregătită de Chef Cătălin Scărlătescu și spectacolele de colinde.

RETIM

Veștile despre atmosfera de poveste de la Winter in My Town au ajuns până departe. Invitat la târgul tematic de Crăciun din Iulius Town este Dorian Popa, însoțit de bunul său prieten necuvântător, Cheluțu`. Ne-au promis un spectacol antrenant și vesel, vineri, pe 16 decembrie 2022, de la ora 19.00. Așa că, cei care îl îndrăgesc pe cunoscutul vlogger și cântăreț au posibilitatea să-l cunoască și să petreacă o seară distractivă în compania sa.

Iulius Town

Dacă preferi o cină relaxantă și cu un gust special, tot vineri, restaurantul Fenice Palas Timișoara propune un meniu gătit de unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România, Cătălin Scărlătescu. Locurile sunt limitate, astfel că este necesară rezervarea la telefon 0770352352. Cu siguranță va fi o experiență culinară desăvârșită, care va seta atmosfera caldă a sărbătorilor din acest an.

Crăciunul este intens savurat de copii, a căror bucurie este cel mai frumos cadou. Pe 17 și 18 decembrie, ei sunt invitații speciali la atelierele de creație desfășurate de la ora 15.00, în zona Intersport. Vor învăța să dea culoare bradului cu decorațiuni create de ei din materiale reciclabile, învățând de mici importanța unui comportament sustenabil și responsabil față de mediu.

Incursiunea în lumea poveștilor este deja tradiție la Iulius Town, în fiecare duminică. Pe 18 decembrie, de la ora 11.00, copiii descoperă „Aventurile unui pinguin”. Întâlnirea cu marionetele va fi la demisol, în zona Atrium, acolo unde, preț de o oră, lumea imaginară se lasă trăită.

Pentru microbiști, finalul de săptămână este unul important. Iulius Town le oferă prilejul de a se bucura de fotbalul la cel mai înalt nivel în foodcourt, unde vor fi difuzate finala mică și cea care desemnează echipa câștigătoare a Campionatului Mondial.

Cadourile sunt expresia transferului de emoție și afecțiune pentru cei dragi. Le găsești în diferite forme în magazinele din Iulius Mall Timișoara, dar și la târgurile ce reunesc artizani locali, cum este cel din zona Iulius Expo. Chiar dacă nu știi ce au trecut în scrisoarea pentru Moșul, sigur vei găsi daruri care să le aducă bucurie și recunoștință, susținând în același timp și artiștii handmade locali.

În plus, cumpărăturile de până pe 23 decembrie în valoare de 500 de lei din aceeași zi sunt răsplătite instant cu pinguini de pluș, vouchere la restaurantele Fenice și Ribs Grill, vouchere Hervis, Chantia și Cărturești, bilete la Roata Panoramică sau cadouri Coca Cola. Dacă ajungi până la valoarea de minimum 2.000 de lei a cumpărăturilor, atunci vei primi vouchere de cumpărături cu valori de 300 și 500 de lei, care îți pot aduce bijuterii statement de la Teilor sau parfumuri de lux de la Obsentum.

Winter in My Town

Roata panoramică, aromele Crăciunului, beculețe strălucitoare și zâmbete sunt ingredientele care definesc târgul Winter in My Town, de care te vei putea bucura până pe 8 ianuarie. Fiecare zi este prilej pentru a promova talentele locale și pentru a ne bucura de prezența unor artiști cunoscuți.

Săptămâna aceasta, invitatul special este Dorian Popa, al cărui show va avea loc vineri, de la ora 19.00, însă finalul de săptămână este animat de numeroase concerte și spectacole ale artiștilor mai mici și mai mari din oraș: 

Vineri – 16 decembrie 2022

Ora 17:00 – Dj Dario

Ora 19:00 – Concert DORIAN POPA

Ora 20:00 – Victor Stan 

Duminică – 18 decembrie 2022

Ora 16:00 – Generația Muzicii

Ora 18:00 – Concert Big Tam Tam

Ora 19:00 – Ansamblul Folcloric „Doina Timișului”

Ora 20:00 – Ciprian Pop

–  Ansamblul Voitegeana din Voiteg

–  Ansamblul Călușerii din Jebel, acompaniază Grupul Instrumental Pro Datina, coordonator Radu Cuciureanu

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns