Evenimente

Două ediții Banat Brunch, amânate din cauza pandemiei de coronavirus

foto: Gabriela Cuzepan/Eat-Localfoto: Gabriela Cuzepan/Eat-Local

Vești proaste pentru cei care și-au cumpărat deja bilete sau intenționau să o facă pentru două dintre edițiile viitoare ale Banat Brunch. Este vorba despre cele două întruniri de la Pietroasa și respectiv Berini, sate aflate în județul Timiș. Potrivit organizatorilor, de vină pentru amânarea celor două brunch-uri este pandemia de coronavirus.

RETIM

“Pentru că bunătățile de care ne bucurăm la brunch-urile noastre sunt făcute de bunici, pentru că respectul înseamnă nu doar valorificarea muncii lor, ci și protejarea lor iar situația din Țara Făgetului e una complicată acum, împreună cu gazdele noastre din Pietroasa (1 august) și Berini (15 august), am decis să amânăm cele două evenimente.

Fidelity by Iulius Mall

Până la o dată când ne vom putea bucura din plin de ele, brunch-urile sunt amânate, nu anulate. Le mulțumim pentru înțelegere celor care erau deja înscriși la evenimente și le promitem că așteptarea va merita!” scriu cei de la Turism Timiș pe pagina lor de Facebook.

Ultimul Banat Brunch a fost cel de la Margina, sat Coșteiu de Sus, acolo unde zeci de gurmanzi s-au delectat cu preparatele lui tanti Emilia, alături de alți localnici ai zonei, în cadrul unui Banat Brunch de neuitat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns