Oameni din Banat

FERICIT Lugojeanul de la Vocea României a lansat o nouă piesă

ANDI a lansat ”Fericit”, cea de-a doua piesă din acest an de pe propriul canal de youtube după ”3,2,1…Boom”, lansată în ianuarie. Muzica și versurile îi aparțin artistului, iar producția muzicală și mix/masterul poartă semnătura lui Alex Parker.

Distractie pe patine

Lugojeanul a devenit cunoscut în urma participării în 2013 la Vocea României de la Pro TV. Andi a ales atunci să meargă pe mâna lui Marius Moga, cu care a urmat o lungă colaborare, nu doar ca artist ci și ca și compozitor.

RETIM

Printre piesele la care a colaborat se numără ”Niciodată să nu spui niciodată” al Andrei și ”Străzile din București”, interpretată de Mira și Florian Rus. De altfel, Florian Rus și Andi Grasu erau ”romanticii incurabili ai DeMoga, care fac poveștile de dragoste să sune bine pe orice stil muzical”.

Despre ”Străzile din București” povestea Florian: ”Ideea a venit de la un acordeon, acordeonul lui Andi Grasu. Eram într-o noapte la studio și cânta el o romanță și era linia refrenului, cumva, cântată la acordeon. Și atunci parcă ne-am întors în timp, în Bucureștiul interbelic și ni s-a părut foarte romantic să ne imaginăm un cuplu, care dansează pe străzile din București”.

La ediția din 2016 a premiilor Radio România, Andi era nominalizat la trei categorii: debutul anului și cel mai bun mesaj, cu piesa ”Fluturi” și cea mai bună piesă pop rock, cu ”Cerul e limita”. Între timp Andi și-a făcut propriul studio.

”Sunt foarte bine, aștept, ca toată lumea, să treacă pandemia. M-am concentrat în perioada asta pe scris piese, atât pentru mine cât și pentru alți artiști. După ce am plecat de la DeMoga mi-am făcut studio și toată ziua pe treabă.”, spune Andi.

Cât despre ultima lui piesă, Andi spune că a lasat în ea aici o parte importantă din sufletul lui.

“Am multe motive să fiu Fericit. Iubesc, mă simt iubit, am prieteni adevărați și trăiesc fiecare zi făcând ce îmi place cel mai mult, Muzică. O fac sincer și cu încăpățânare, iar câteodată sunt suficient de norocos fiindcă versurile și muzica mea reușesc să ia cu adevărat forma emoțiilor mele. Am pus tot ce am avut mai bun în piesa asta și sunt #fericit că a ieșit așa.”

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns