Evenimente

Florin Piersic, ”cel mai iubit dintre români”, aniversat la Timișoara de Fundația Artmedia

De ziua marelui actor, Fundația Artmedia din Timișoara invită publicul la o întâlnire de suflet miercuri, 27 ianuarie, ora 20:00, și joi, 28 ianuarie, ora 16:00, la Tele Europa Nova și pe pagina Facebook Fundația Artmedia pentru a viziona filmul documentar-artistic „Cel mai iubit dintre români”, realizat de Victor Popa.

RETIM

”Acest uriaș actor de teatru și film înseamnă har creator, magician al cuvântului , dăruire totală , temperament vulcanic , sensibilitate cât cuprinde, un om neobosit în dragostea lui pentru semeni , în respectul lui pentru valorile acestui neam. De multe decenii lui Florin Piersic îi este tare dragă Timișoara. Pe lângă numeroase premii, medalii, distincții, nu pe ultimul loc este titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de Universitatea de Vest Timișoara. Acum urbea noastră este onorată să ofere prinos de dragoste și recunoștință minunatului actor, Florin Piersic , care împlinește o frumoasă vârstă pe care o poartă cu demnitate”, spun reprezentanții Artmedia.

Fidelity by Iulius Mall

În colaborare cu Mitropolia Banatului, la inițiativa Mitropolitului Banatului, Fundația Artmedia dorește să demareze o acțiune caritabilă în beneficiul Asociației ”Salvați Copiii”. Donațiile sunt binevenite în contul B.C.R.  RO30RNCB0249049269910001. Telefon : 0742.215.547.

“Florin Piersic se simte onorat și mulțumește timișorenilor, Mitropoliei Banatului, Artmediei și tuturor celor care au reușit să realizeze un asemenea eveniment”, mai arată organizatorii.

De-a lungul celor trei decenii de existență, Artmedia a fost permanent preocupată de realizarea unor spectacole caritabile pentru vârstnici, olimpici sau pentru copiii nevoiași sau bolnavi.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns