Locuri din Banat

Frizeria din Timișoara cu un milion de abonați pe YouTube

Mulți timișoreni nu știu de ea, însă în restul lumii, o frizerie din Timișoara este loc de pelerinaj pentru fanii domeniului. Este vorba despre Hair Hood, o frizerie „old school” situată chiar în Piața Unirii din Timișoara, despre care nu foarte multă lume a auzit.

RETIM

Nici măcar vecinii frizeriei, de la localurile din zonă, nu știu că acolo se află o frizerie. Pe internet însă, datorită creativității celor care au deschis-o, frizeria are aproape un milion de abonați pe canalul de YouTube.

Fidelity by Iulius Mall

Hair Hood este creația lui Ben și a soției sale. Amândoi au început ca frizeri normali, însă când a venit pandemia, au avut nevoie de o reprofilare pentru că regulile pandemice au dus la sistarea activității lor.

Așa a apărut canalul de YouTube Hair Hood, acolo unde cei doi au filmat frizuri ale unor celebrități precum Thomas Shelby, Cristiano Ronaldo, James Bond și mulți alții. Canalul a strâns 950.000 de abonați, iar ca număr de vizualizări, a depășit de curând 95.000.000 de afișări.

În urma succesului, oameni din întreaga lume au venit să se tundă la Timișoara. Puteți urmări un interviu de la Hair Hood cu Ben în clipul de mai jos.

Canalul Hair Hood de YouTube îl găsiți aici. Dacă vreți să programați o vizită la frizerie, aici găsiți pagina lor de Facebook pentru mai multe detalii.

sursa foto: Hair Hood Timișoara

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns