Locuri din Banat

GALERIE FOTO Cum va arăta aquaparkul care va fi construit la Timișoara

Primarul Timișoarei a anunțat că PUZ pentru construirea aquaparkului de la Timișoara se află în faza avizării. Nicolae Robu spune că proiectul se materializează și Timișoara va avea unul din cele mai moderne aquaparkuri din țară.

Distractie pe patine

„Am fost autorizat de investitor să vă fac cunoscut că pentru proiectul aquapark în Timișoara s-a emis avizului de oportunitate pentru PUZ. El va fi realizat pe o suprafață între 6 și 7 hectare, va fi amplasat în zona Gării de Nord, mai precis în nordul Gării de Nord, acolo unde erau clădiri ale depoului. Va cuprinde nouă piscine cu diverse funcțiuni: cu valuri, cu cascade, piscină pentru sport, din sticlă. Vor fi o mulțime de tobogane, locuri de joaca pentru copii, zone de relaxare, spa, sauna turcească. Va exista un acvariu, un restaurant cu loc de servit masa și un număr de magazine. Sunt asigurat că ce se face va fi foarte atractiv, pentru că altfel investiția însăși nu se amortizează și nu ajunge să producă profit”, a spus primarul Timisoarei.

RETIM

Ideea construirii unui aquapark în Timișoara este veche, din  2015, când aleșii locali propuneau un astfel de proiect pe 12 hectare, în zona Mehala.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns