Evenimente

Invitație la plimbare cu caiacul pe Bega Sălbatică, cu Vertical Adventure

FOTO verticaladventure.ro

În mijlocul naturii, aproape de Timișoara, există un colț de paradis ascuns, Bega Sălbatică, care așteaptă să fie descoperit de către iubitorii de aventură și frumusețe naturală. Cu ocazia zilelor de 7 și 8 octombrie, între orele 11:00 și 13:00, Vertical Adventure vă invită să vă alăturați lor pentru a afla mai multe despre plimbările cu caiacul pe acest râu pitoresc.

Distractie pe patine

Vertical Adventure este o companie dedicată experiențelor autentice în natură, și are o istorie de peste 15 ani în organizarea unor programe variate, de la ture montane și acțiuni de ecologizare până la workshop-uri și training-uri pentru companii și educație outdoor pentru copii. A fost fondată în ianuarie 2005 de către un grup de tineri pasionați de natură și sporturile montane, iar de atunci și-au extins activitatea și echipa, implicându-se activ în facilitarea experiențelor de conectare cu mediul natural.

RETIM

Cu siguranța participantilor în prim-plan, Vertical Adventure folosește echipamente de calitate și o experiență vastă pentru a se asigura că toate activitățile se desfășoară în condiții de siguranță. Este de remarcat că, în cei peste 15 ani de existență, nu au avut niciun accident, facilitând experiențe pentru peste 35.000 de participanți.

Plimbarea pe Bega, o aventură specială

Dar ce face plimbarea cu caiacul pe Bega Sălbatică atât de specială? Cu apelor sale liniștite și peisajele naturale uimitoare, Bega Sălbatică oferă un cadru perfect pentru o experiență relaxantă și distractivă. Puteți admira natura sălbatică, păsările locale și flora de-a lungul râului, simțindu-vă complet conectați cu mediul înconjurător.

Doritorii se pot înscrie la evenimentele din luna octombrie, inclusiv cele de duminică, 8 octombrie, care vor avea loc la ora 10:00 și ora 14:00. Nu este necesară o experiență anterioară cu caiacul, deoarece echipa Vertical Adventure vă va oferi toate informațiile și instrucțiunile necesare pentru a vă bucura în deplină siguranță de această experiență.

În concluzie, plimbarea cu caiacul pe Bega Sălbatică cu Vertical Adventure este o oportunitate minunată de a vă conecta cu natura și de a vă bucura de frumusețea naturală a regiunii. Acest eveniment face parte din Celebrarea orașului (6-8 octombrie 2023), program organizat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns