Evenimente

La Timișoara se deschide un club care te învață cum să vorbești în fața oamenilor

Timișorenii mai slabi de înger, adică cei care nu pot vorbi în public, se tem să apară pe o scenă sau se bâlbâie atunci când ies cu o persoană străină în oraș pot participa la cursurile unui nou club menit să îi scape de tractul vorbirii. La Timișoara se inaugurează un club special dedicat celor care vor să învețe tainele discursului, denumit Maxwell Speakers Club.

RETIM

“Îmi doresc să împărtășesc cu tine metodele de comunicare pe care le-am învățat de la John Maxwell. Ai trecut printr-o situație în care ai spus ceva și ai fost înțeles/înțeleasă greșit? Ai avut vreodată impresia că parcă vorbești cu pereții? Ți-e teamă să vorbești în fața unui public? Aplicând aceste metode am reușit să-mi înving frica de a vorbi în public. Am învățat să comunic eficient, să mă fac mai bine înțeleasă și cel mai important, am învățat cum să mă conectez cu oamenii.

Fidelity by Iulius Mall

Trăim într-o lume în care avem acces la foarte multe informații, dar asta nu e suficient. Felul în care aplicăm, felul în care comunicăm și felul în care transmitem un mesaj, face diferența. Indiferent că te adresezi în fața unui public sau în fața unei persoane nu are importanță, publicul tău poate fi oricare persoană cu care interacționezi”, scriu cei de la Maxwell Speakers Club pe pagina evenimentului.

Acest eveniment este pentru tine dacă:

– urmează să vorbești pe o scenă, în fața unui grup de oameni, la o ședință, la un interviu, la o întâlnire de afaceri? Mesajul tău este important;
– îți dorești să faci parte dintr-un mediu de creștere și să cunoști persoane noi preocupate de dobândirea unor noi abilități?
– dorești să înveți să te conectezi cu membrii echipei tale, cu clienții tăi, cu familia, cu prietenii, cu colegii?
– dorești să-ți menții autenticitatea și să faci lucrurile diferit, folosindu-ți punctele forte?
– lucrezi în vânzări, conduci o echipa sau o companie? Sau pur și simplu dorești să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare, cu oamenii din jurul tău?

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns