Evenimente

Unul dintre cei mai cunoscuți performeri de stand-up comedy din România poposește la Timișoara pentru un show de neuitat

Teo, unul dintre cei mai importanți artiști de comedie din țară,  a pornit în turneu cu cel mai nou show de Stand Up Comedy: “Ăsta-i stand up?!” Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România are o experiență remarcabilă pe scenă, începând de la cea de club, si până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară, Teo atinge subiecte de comedie foarte diverse și bine documentate.

RETIM

În deschiderea spectacolului de la Timișoara de pe 20 ianuarie va urca pe scenă Victor Băra, un sibian simplu: vede o bere, o bea! Face stand-up comedy de mai puțin de un an de zile și deja strânge destul de multe show-uri cu talentul și entuziasmul lui. Zicala lui după care își ghidează viața este: Dacă nu-i poți învinge, fă-i să râdă!

Iulius Town

În spectacol este prezent și Sergiu Mirică. S-a făcut remarcat la Club 99 în cadrul concursului “Cupa 99”, un concurs de profil. A câștigat Cupa 99 în anul 2017 și era doar a doua oară când urca pe scenă. Este extrem de talentat și cu siguranță că veți mai auzi de el în viitor.

Detalii despre bilete și alte informații găsiți aici.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns