Evenimente

Dragoș Moldovan, Vocea României, în concert la Timișoara

Dragoș Moldovan câștigătorul sezonului 9 de la Vocea României va concerta vineri, 17 ianuarie, în Timișoara la The Post. Dragoș cântă alături de trupa sa, stilul abordat fiind o combinație originală între rock-ul alternativ și rock-ul aniilor ’80.

Distractie pe patine

Dragoş Moldovan a fost desemnat de telespectatori câştigătorul Vocea României 2019 şi i-a adus lui Tudor Chirilă cea de-a patra victorie în show-ul de la Pro TV. A impresionat încă de la audiţiile Vocea României, când a întors toate scaunele. În vârstă de 21 de ani, Dragoș este originar din Timişoara.

RETIM

În prezent urmează cursurile Conservatorului din Bucureşti, unde studiază chitara. În finala Vocea României, a ales „Show Must Go On“, de la Queen, a interpretat cu Tiberiu Albu „Still Loving You“, iar alături de antrenorul său a cântat „Cântec prost“.

În primul interviu acordat după câștigarea marelui premiu de 100.000 de euro, Dragoș Moldovan spunea că încă nu știe ce să facă cu ei, însă probabil îi va investi în viitoarea carieră a sa de muzician.

”Acest premiu îl voi pune probabil pe dulap lângă alte cupe. Cu banii nu știu încă ce voi face, am tot primit această întrebare. Neavând această sumă niciodată nu mi-am imaginat ce aș face cu atâția bani. Probabil că îi voi investi în carieră și în … mine.”, a mai spus Dragoș Moldovan

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns