Evenimente

Mihai Bendeac revine pe scena teatrului național din Timișoara cu o comedie la care vei râde de te vei prăpădi

sursa foto: zilesinopti.rosursa foto: zilesinopti.ro

Un spectacol care s-a jucat până acum doar cu casa închisă are parte de o ultimă reprezentație pe scena teatrului național timișorean în 2019. S-a jucat până acum de șase ori doar în 2019, iar din distribuție fac parte Mihai Bendeac și Mihaela Teleoacă.

RETIM

“Bani din cer” este comedia pe care România pur și simplu o îndrăgește. Dovadă stau sălile pline și râsetele care se aud fără încetare cu fiecare punere în scenă. La Timișoara, ultima apariție a spectacolului din 2019 are loc pe 18 noiembrie luni, începând cu orele 20:00.

Fidelity by Iulius Mall

Aparținând dramaturgului englez Ray Cooney, piesa a fost pusă în scenă în 2001, la Teatrul de Comedie, de Horațiu Mălăele. Vedetele de atunci erau George Mihăiță și Virginia Mirea. Astăzi, cele două personaje sunt înlocuite de Mihai Bendeac și Mihaela Teleoacă.

Henry, un contabil căruia îi pică bani din cer, își surprinde soția, întorcându-se acasă cu o geantă plină de bani. Întâmplarea fericită îl determină pe Henry să schimbe radical viața familiei. Mihaela Teleoacă joacă extraordinar rolul soției, Jane Perkins, redând, printr-o cavalcadă de nuanțe, problema consumului de alcool cu care aceasta se confruntă.

Mai multe detalii despre eveniment și bilete găsiți aici.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns