Locuri din Banat

Minunea subterană din Banat va putea fi vizitată începând de luna viitoare

Una dintre cele mai impresionante atracții subterane din Banat, Peștera Comarnic, va fi din nou accesibilă pentru vizitatori începând cu luna viitoare. După o perioadă de închidere din cauza condițiilor meteo nefavorabile, Administrația Parcului Național Semenic – Cheile Carașului anunță redeschiderea peșterii începând cu 1 aprilie.

RETIM

Pasionații de aventură și frumuseți subterane vor avea ocazia să exploreze această minunată rezervație speologică situată în inima Munților Banatului. Pentru a facilita vizitarea, turiștii sunt încurajați să se organizeze în grupuri de cel puțin cinci persoane.

Fidelity by Iulius Mall

Programul de vizitare este structurat pe trei intervale orare: 10:30 – 12:30, 13:00 – 15:00 și 15:30 – 17:30, iar rezervările trebuie făcute în avans pentru zilele de lucru, la numărul de telefon 072-7506575. În weekend, ghidul este disponibil pentru vizitatori, asigurându-le o experiență plină de informații și povestiri captivante despre peșteră și fauna subterană.

Tariful de intrare este de 25 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii, elevi și studenți, oferind acces la o experiență unică în mijlocul naturii. Peștera Comarnic promite să fie una dintre destinațiile preferate ale iubitorilor de explorare și aventură din întreaga regiune.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns