Evenimente

Muzeul Satului din Timișoara se transformă în piață pentru micii producători din tot Banatul

foto: DeBanatfoto: DeBanat

Pandemia și regulile impuse fără prea multă gândire i-au pus în dificultate pe bănățenii care, timp de un an, au lucrat pământurile pentru a-și vinde bucatele la piață. Sâmbătă și duminică, 14 – 15 noiembrie, porțile Muzeului Satului Bănățean Timișoara se deschid larg pentru cei care trăiesc și trudesc în această parte de țară, într-un demers firesc, de a întinde o mână producătorilor agricoli din zona de vest a României, afectați direct de noile reglementări pandemice.

RETIM

Totodată, evenimentul se adresează și timișorenilor care doresc să revadă muzeul, dar și să se aprovizioneze cu diferite produse autohtone, de calitate superioară și la prețuri rezonabile, grație oamenilor care dau sens unei vieți sănătoase și normale.

Fidelity by Iulius Mall

“Iată, venim în sprijinul producătorilor agricoli, dar și al celor dornici să pregătească șpaisul pentru anotimpul rece, cu două zile pe săptămână, din acest weekend și până când vremea o va permite, pentru că noi credem într-o solidaritate pragmatică – necesară acum mai mult decât oricând – și în acțiuni concrete de ajutor direct și imediat”, au explicat reprezentanții Muzeului Satului Bănățean de la marginea Timișoarei.

Piața micilor producători va fi deschisă sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 18:00. Intrarea este liberă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns