Evenimente

Pandemia te stresează? Poți face yoga cu instructor într-un parc din capitala Banatului

Un instructor de yoga din Timișoara a decis să își țină unele clase într-unul dintre parcurile capitalei Banatului. The Yoga Venue, unul dintre puținele studiouri de yoga din oraș, organizează din două în două săptămâni clase de vinyasa flow yoga, una dintre cele mai relaxante forme de yoga din câte există. Următoarea întrunire are loc chiar pe 1 august, adică sâmbătă.

RETIM

“Dragii noștri, vă dăm întâlnire din două în două săptămâni la clasele de Vinyasa Flow Yoga din Parcul Central „Anton Scudier”. Clasele de Vinyasa Flow reprezintă o mișcare continuă, cu atenția setată pe respirație. Aceste clase sunt potrivite pentru toate nivelurile de practică. Vă așteptăm înscrierile prin formularul de contact de pe www.theyogavenue.ro sau prin email trimis către contact@theyogavenue.ro.

Fidelity by Iulius Mall

Pentru sesiunile din parc vă recomandăm aducerea saltelei proprii, a unui prosop mic și a unei sticle de apă. De asemenea, în caz de vreme nefavorabilă, ne vom reorganiza în cadrul studioului în limita impusă de normele și dispozițiile guvernamentale referitoare la distanțarea socială. Prețul unei ședințe este de 40 lei pentru non-membrii, iar pentru membrii studioului, această clasă este inclusă în valoarea abonamentului. Vă așteptăm, Namaste!” scriu cei de la The Yoga Venue.

Toate detaliile pentru evenimentul de sâmbătă le găsiți pe pagina evenimentului

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns