Oameni din Banat

Povestea bănățeanului care are șanse să câștige Vocea României. A fost la un pas de moarte în urmă cu trei ani

Timișoreanul Dragoș Moldovan este unul dintre puținii concurenți care au reușit să întoarcă toate cele patru scaune în prima fază a concursului

RETIM

Dragoș Moldovan este din Timișoara, are 20 de ani și este student la Conservator. Dragoș a impresionat încă de la prima apariție, când a interpretat într-un stil propriu piesa “Feeling Good” și a reușit să-i convingă pe cei patru jurați. A ales echipa lui Tudor și a ajuns până în semifinale, care vor avea loc vineri, în direct, la PRO TV.

Fidelity by Iulius Mall

Dragoș povestește că îi plăcea să cânte încă de mic. Pe la șapte ani a descoperit muzica rock, iar cu banii câștigați de la colindat și-a cumpărat prima chitară. A fost susținut de către părinți să continue cu muzica și în momentul de față studiază chitara la Conservator. Își dorește să câștige Vocea României, însă e conștient că sunt mulți concurenți buni și competiția e foarte mare.

“Vocea României m-a ajutat mult ca expunere și promovare în fața multor oameni, la care fără această emisiune nu puteam ajunge și asta e cel mai important. E bine! E de muncă, e obositor, Tudor trage tare de noi, e pretențios și e foarte atent la detalii, ceea ce foarte bine pentru noi.  Am speranțe să câștig, pentru că până la urmă am venit cu gândul de câștiga, ca toți concurenții care au venit la această emisiune. Dar nu vreau să creadă lumea că sunt arogant. Eu cred în șansa mea și cred că oricine vine la un astfel de concurs trebuie să creadă că poate câștiga”, spune Dragoș.

Momentul care i-a schimbat viața

În 2016, Dragoș a trecut printr-un moment greu. După doar câteva luni după ce și-a luat permisul auto, tânărul a intrat cu mașina într-un pom. În urma accidentului a stat două săptămâni în comă și a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Familia i-a fost aproape și a reușit să depășească acel moment.

“După accident, viața mea s-a schimbat foarte mult. Percepția mea e alta. Am început să mă bucur mai mult de viață și să prețuiesc orice clipă, să mă bucur de fiecare moment și să fiu mai recunoscător pentru fiecare lucru pe care îl am și pentru fiecare reușită”, afirmă timișoreanul.

Indiferent de rezultatul de la Vocea României, Dragoș este decis să continue și să-și clădească o carieră în acest domeniu.

“Muzica este viața mea, chiar dacă sună așa puțin a clișeu, dar orice s-ar întâmpla la Vocea României, eu am planuri mari. Anul viitor voi lansa un album, voi merge cu trupa într-un turneu. Voi continua să cânt, nu voi renunța la cântat niciodată”, susține tânărul.

Dragoș Moldovan spune că dedică toate succesele sale părinților săi, și fanilor care îl încurajează în fiecare zi.

“Toate succesele mele le dedic părinților, care m-au susținut și au fost aproape de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Orice mi-am dorit, mi-au îndeplinit și au făcut eforturi uriașe pentru a mă susține și pentru a investi în mine. Pentru asta o să le mulțumesc toată viața. Vreau să le mulțumesc și tuturor celor care mi-au scris și m-au încurajat în toată această perioadă, chiar nu mă așteptam să primesc atâtea aprecieri. Îi rog să fie aproape de mine și în viitor pentru că este foarte important și să mă urmărească și să mă voteze, vineri la ProTV”, spune Dragoș

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns