luni, ianuarie 25, 2021
Evenimente

Primele două ediții Banat Brunch 2020, la Timișoara și Margina

foto: Gabriela Cuzepan/Eat-Localfoto: Gabriela Cuzepan/Eat-Local

Organizatorii Banat Brunch, poate cel mai așteptat eveniment gastronomic și cultural al anului, au anunțat dat startul pentru înscrieri la primele două ediții ale anului. Cele două evenimente vor fi organizate în împrejurimi complet diferite, unul la Timișoara, în interiorul unei grădini urbane, iar celălalt la Margina, sat care promovează cu succes tradițiile bănățene.

Primul Banat Brunch este gata să aibă loc chiar în acest weekend, pe 4 iulie. Locația? Hostel Passpartout, din centrul Timișoarei, mai exact în grădina interioară a locului de cazare. Urban Brunch-ul de la Timișoara încă mai are locuri libere, iar detalii despre preț și disponibilitate găsiți aici.

Pe 11 iulie are loc al doilea brunch bănățean, de această dată la Margina, sat Coșteiu de Sus, acolo unde se va pune masa pentru oaspeții amatori ai vieții culinare bănățene.  Tanti Emilia, renumită pentru organizarea Micului Dejun de la Margina, vizitat anual de sute de turiști din toată lumea, va fi gazda evenimentului de pe 11 iulie. Programul începe la 11 dimineața, când are loc brunch-ul propriu-zis, după care la 13 au loc ateliere pentru adulți și copii, o vizită în sat și respectiv la cariera de piatră.

Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina organizatorilor, Eat-Local. Prețul unui loc la Banat Brunch la este de 100 de lei. Găsiți aici lista cu toate evenimentele Banat Brunch programate în acest an.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori: