Locuri din Banat

Primul hotel din Banat care testează fiecare turist care se cazează. „O facem pentru siguranța tuturor”

Lanțul hotelier Minerva Grand Hotel, din Băile Herculane, a investit sume importante, în ultimele luni, pentru ca turiștii care ajung aici să se simtă în siguranță.

Distractie pe patine

Toți turiștii care intră în resortul de patru stele, din Caraș-Severin, sunt testați împotriva coronavirusului.  Reprezentanții hotelului au achiziționat un container de tip modular, dotat cu toate facilitățile, unde se face testarea turiștilor și a personalului, înainte de intrarea în hotel.

RETIM

„Unitatea noastră face triajul epidemiologic cu ajutorul testelor rapide antigen, cu prelevarea de probă nazofaringian, iar probele sunt prelevate de personalul medical din cadrul clinicii noastre.  Pentru acest triaj și testarea în siguranță, noi am achiziționat un container și l-am amplasat în exteriorul locației unde se fac aceste teste rapide. O facem pentru siguranța tuturor. A trebuit să investim și să ne adaptăm la noile condiții, după cum știți domeniul Horeca fiind cel mai afectat de pandemia de coronavirus.”, ne-a declarat Cătălina Iovan, manager Minerva Grand Hotel.

Tot aici, la Centrul de Tratament Balneo Minerva, turiștii pot beneficia de un program de recuperare post COVID. Este vorba despre un program individualizat de recuperare bazat pe ozonoterapie, gimnastică în mediu salin, fiziokinetoterapie, dar și curele de teren în bioclimatul unic al stațiunii Băile Herculane.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns