Locuri din Banat

Se deschide primul restaurant Burger King din Timișoara

Renumitul brand american Burger King ajunge și în Timișoara. Primul restaurant din capitala Banatului se va deschide la Shopping City, în 2 septembrie. Este un eveniment așteptat cu nerăbdare și susținut de o petiție online din partea cetățenilor.

RETIM

„Îndeplinim dorința clienților noștri și le aducem gustul inconfundabil al Burger King, precum și alte experiențe culinare autentice”, au anunțat reprezentații Shopping City Timișoara. Burger King este un lanț de restaurante fast food american cu peste 17.800 de locații în mai bine de o sută de țări, două treimi din ele fiind localizate în Statele Unite.

Fidelity by Iulius Mall

Rex Concepts operează franciza Burger King în România, primind în 2022 o infuzie de capital de 5,4 mil. euro, bani pentru dezvoltare. Rex Concepts este o companie ce face parte din grupul McWin Partners. Această firmă se ocupă de dezvoltarea Burger King în Cehia, Polonia şi România. De asemenea, Rex Concepts a preluat şi franciza Popeyes în Cehia şi Polonia. În total, pe cele trei pieţe, sub cele două branduri, Rex Concepts ar urma să deschidă 600 de restaurante.

Shopping City Timișoara a extins zona de food-court cu o ofertă atrăgătoare de noi restaurante.

Pe 2 septembrie, pe lângă Burger King se vor inaugural restaurantele Falafel King, cu specific sirian și mediraneean, Rigatoni pasta, care va aduce gustul autentic italian, SushiVO, din bucătăria japoneză, House Thai Food, cu aromele Thailandei, Burger Dom, cu rețete americane și Kartoffel, cu gustul inconfundabil al cartofilor gătiți în feluri speciale.

Începând cu ora 19.00, pe lângă deliciile culinare care vor fi în centrul atenției, vizitatorii Shopping City Timișoara se vor bucura de muzică bună live, într-o seară care va culmina cu un concert The Motans. Trupa va urca pe scenă, pentru a-și încânta fanii, începând cu ora 20.30. Accesul la concert este liber.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns