Oameni din Banat

Senzaţionala poveste a tânărului din Banat care câştigă bani din opere grafice pentru artiști din America şi Emiratele Arabe

Un tânăr din Banat a devenit popular printre artiștii din întreaga lume după ce a fost descoperit de mai mulți cântăreți români. Tânărul nu cântă la vreun instrument, ci creează design grafic pentru piesele de succes ale artiștilor. Până acum, designerul a realizat materiale grafice pentru artiști din România, Emiratele Arabe, America și alte țări de pe tot globul.

RETIM

Cristea Cătălin, poreclit printre artiști Massy, este un tânăr de 24 de ani din Lugoj cu o poveste cel puțin inedită. A început să se joace în Photoshop și alte programe de editare grafică încă din liceu, după care a trimis câteva creații spre artiști din țară. Odată cu lansarea piesei “Tu” a Oanei Radu feat. Eli, care a trecut de 19 milioane de vizualizări pe Youtube, Massy a început să fie contactat de către tot mai mulți artiști pentru colaborări.

Fidelity by Iulius Mall

 

“Una dinte primele colaborări mari a fost cu Oana Radu și Eli. Mai apoi am început să colaborez cu alți artiști din țară și de dincolo. Am lucrat cu DJ Ahzee (SUA), Faydee (Liban), Ayyan (Emiratele Arabe Unite) Andra, Fly Project, Iris, Alex Velea, What’s UP, Andreea Bălan, nu aș putea să îi enumăr pe toți. Am două proiecte care au trecut de 100 de milioane de vizualizări pe Youtube, o piesă a lui Doddy feat. Lora și una pentru Serena Safari”, a declarat Cristea Cătălin.

Massy nu s-a rezumat doar pe design pentru artiști. Are acum un site de grafică, Follow Design România, dar și o linie de haine cu imprimeuri premium făcute de el, EGO Brand.

“Pentru mine să creez lucruri noi este totul. Îmi place să fiu creativ, să le arăt oamenilor ce poți face cu muncă și inspirație. Dacă ai inspirație, nu mai contează nimic altceva decât să creezi și să oferi lumii produsul tău, să inspiri mai departe”, a mai povestit Massy.

Ultima colaborare a lui Cătălin este cu un DJ din America, Ahzee, renumit pentru seturile sale de melodii. Pe tânărul artist îl puteți găsi pe Instagram, pe paginile Follow Design România, EGO Brand sau pe Facebook

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns