Evenimente

Spectacol online de la Teatrul Național Timișoara. O incursiune în complicata istorie personală a unei femei

Teatrul Național din Timișoara vă invită să vizionați marți, 16 martie 2021, în format live-streaming, spectacolul ”Pe mâine” de Mihaela Iancu, un one woman show susținut de actrița Iuliana Crăescu.

RETIM

Spectacolul va fi transmis în direct de la Sala 2, de la ora 19.00, pe canalul  YouTube, pe pagina de Facebook a Teatrului Național și pe site-ul Teatrului Național www.tntimisoara.com.

Fidelity by Iulius Mall

O incursiune în complicata istorie personală a unei femei, ”Pe mâine” este o poveste de viață, o analiză uneori  lucidă, uneori revanșardă, alteori duioasă, un cumul de emoții remarcabil decriptate și oferite publicului de actrița Iuliana Crăescu, o poveste despre părinți și copii, despre greșeli și iertare.

” Ca întotdeauna, prezența sau absența părinților, fie ea fizică ori emoțională, modelează destinul copiilor în moduri uneori subtile, alteori de o nemiloasă evidență. Pe mâine este în egală măsură un moment de reflecție și un studiu de caz care o are ca protagonistă pe Vera, în încercarea ei de a reînvăța să își cunoască tatăl – inevitabilă incursiune într-o întortocheată istorie personală”, este prezentarea spectacolului de la teatrul timișorean.

Scenografia aparține Getei Medinski, iar video și sound-designul video sunt semnate de Sebastian Hamburger.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns