Evenimente

Te-ai întrebat câți poți duce? Concurs de înfulecat burgeri la Timișoara

Timișoara găzduiește un concurs pentru care doar cei mai gurmanzi dintre gurmanzi pot fi pregătiți. Te-ai întrebat vreodată câți hamburgeri poți mânca într-o singură tură de înfulecare? Dacă da, însă nu ai avut curajul să “testezi” teoria pe care ai gândit-o, acum ai o șansă să vezi exact câți poți duce. Totul datorită unui concurs de mâncat burgeri organizat de către ScootFood.ro și Burger Cip.

RETIM

“Îi invităm pe toți amatorii să se înscrie la concursul de mâncat burgeri pe care îl organizăm marți, 15 septembrie, de la orele 17:00. Avem cinci locuri pentru cei care vor să concureze. Deasemenea avem și treizeci de locuri în public pentru cei care doresc să asiste la concurs. Ciprian va pregăti oricâți burgeri e nevoie pentru toată lumea”, scriu organizatorii evenimentului.

Fidelity by Iulius Mall

Cele trei premii sunt:

Locul 1: Un butoi cu treizeci de litri de bere;

Locul 2:  Cinci burgeri de la Burger Cip pe care îi poți comanda prin aplicația ScootFood.ro împreună cu prietenii sau familia;

Locul 3: O cutie de vin cu trei sticle de la Crama Dealul Dorului.

Concursul are loc marți, 15 septembrie, de la orele 17:00 la Burger Cip, strada Liege, numărul 14. Telefonul la care vă puteți înscrie este 0731 259 916, iar pentru înscriere trebuie să trimiteți un SMs cu numele și numărul de locuri pe care îl doriți pentru voi și cei care vă vor încuraja.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns